Kanot, paddlar och allt annat som krävs för en komplett forsutrustning kostar pengar. Har du inte pengarna på kontot kan du finansiera din forsutrusning på flera olika sätt. Bland annat genom att skaffa ett kreditkort och betala av utrustningen under flera månader.

För att kunna paddla i forsar krävs alltifrån en kanot till paddlar, flytväst och våtdräkt. Har du inte någon utrustning eller pengarna på kontot för att skaffa en behöver du få ihop pengarna på något sätt. Det finns flera olika sätt du kan finansiera din forsutrustning på. Här är tre alternativ.

Ta ett extra jobb

Att börja jobba extra är alltid ett bra sätt för att få ihop mer pengar. Genom att bara jobba några timmar extra i veckan kan du snabbt spara ihop pengarna som krävs för din forsutrustning.

Räkna ut hur mycket pengar du behöver och sätt upp ett mål för när du förväntas ha pengarna på kontot. På så sätt blir det lättare för dig att ta dig till extrajobbet och arbeta timmarna som krävs.

Skaffa ett kreditkort och betala direkt

Om du har svårt att få ihop kontanter för tillfället kan ett kreditkort vara ett bra alternativ. Då kan du köpa din forsutrustning och betala vid ett senare tillfälle.

Många gånger kan du även betala av din utrustning på flera månader. Vanligtvis har kreditkorten en räntefri period på omkring 45-60 dagar. Det innebär att om du lyckas betala av din forsutrusning inom den tiden så behöver du inte betala någon ränta.

Ett tips är att jämföra kreditkorten för att hitta det som passar dig bäst gällande ränta och längst räntefri period.

Sälj kläder du inte använder

Sälj av kläder du inte längre använder. På så sätt kan du spara in pengar till din forsutrustning samtidigt som du får plats över i garderoben.

Hur mycket du kan tjäna beror helt och hållet på hur mycket och vad du säljer. Det kan dock vara svårt att få ihop pengar till hela forsutrustningen men pengarna du får är åtminstone ett välkommet bidrag.